събота, 20 декември 2014 г.

Създай Коледно Настроение

Коледа е почти тук, но много хора все още не усещат празника. Твърде заети с пазаруване, декориране и готвене, не можем да почувстваме магията на коледното настроение. Коледа е празник за радост, любов, време за семейството, време, в което да се наслаждаваме на живота. Ако искате да събудите коледния дух у себе си или у хората, които обичате, опитайте някой от тези забавни начини.

💗💗💗


1. Предложете коледни бисквитки на непознати
Предлагали ли сте някога коледни сладки или бонбони на непознати? Това е чудесен начин да се разпространи коледното настроение и да стимулирате собствения си коледен дух. Щастието на околните мигновено ще се прехвърли и върху вас.

2. Станете „ Дядо Коледа”
Всеки човек носи в себе си доброта и има възможност да помага на хората в нужда. Не е необходимо да сте богати, за да помагате на другите. Ако познавате хора, които са самотни или не могат да си позволят да празнуват Коледа тази година, защо не им помогнете - с храна, украса или подаръци?

3. Станете доброволец
Независимо дали става дума за приют за животни или за нуждаещи се хора, доброволчеството е полезен начин да прекарате почивните дни и да разпространите коледното настроение. По време на ваканционния сезон животните се нуждаят от нашата помощ и топлина, така че не забравяйте за тях. Коледа е най-подходящото време за приемане на домашен любимец. Няма да се чувствате самотни и ще спасите живота на някое животинче.

4. Създайте коледно настроение на работното място
Познайте кой е най-удивителният начин да разпространите коледното си настроение по време на работа? Да, сладкиши! Когато печете коледни бисквитки за семейството си и непознати, не забравяйте за вашите колеги. Пригответе им най-ароматните сладки с канела и джинджифил и ги накарайте за миг да се пренесат в коледна приказка.

5. Дарете
Ако не разполагате с време да станете доброволец в местен приют например, можете да дарите коледни лакомства, играчки, дрехи, одеяла и много други неща, от които не се нуждаете повече. Има хора, които наистина се нуждаят от тях, така че защо да не ги направи щастливи тази Коледа? Всеки заслужава малко коледно чудо, така че защо не направи повече добрини тази година.

6. Събудете коледния дух в себе си
Ако не се чувствате щастливи през този празничен сезон, не забравяйте да събудите духа на Коледа в себе си. Направете коледна украса, посетете местните пазари с коледни сувенири и греяно вино или се разходете из града сред коледните светлини, гледайте коледни филми, четете любимите си коледни истории и правете неща, които ще събудят детето у вас. Вие заслужавате да бъдете щастливи!

7. Коледна украса
Не можете да усетите Коледа без красиво украсените къщи на улицата. Ако някой от вашите съседи не може да украси дома си сам, предложете му своята помощ. Едно добро дело, а толкова много коледен дух.





 

Няма коментари:

Публикуване на коментар