четвъртък, 3 януари 2019 г.

Винен кебап с Телешко и ориз

Виното придава невероятен вкус и аромат в ястието, обаче е важно  да знаем кога да го прибавим. Виното го добавям към средата на готвенето за да има време да се изпари от ястието и същевременно да предаде по-богат вкус. Колкото е по-светло виното, толкова по-малко време за готвене му трябва. Освен, че Виненият кебап с Телешко и ориз е вкусен, ястието е здравословно, защото киселините в него помагат за редуциране на животинските мазнини. Много лесно може да се ориентирате за всяко месо, какво вино да използвате като следвате простото правило- светли меса- бяло вино и тъмни меса- червено вино.


Рецептата ще видите Тук!

Няма коментари:

Публикуване на коментар