![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRRmaXI7wA2g44065yHG7CDkAk61clZZtsIcD52Qq3V5C45WvqBcl4-UYMsqGk5c8pL0olFrG1wmMvjqw9PR89lileEvnwL-ki4iDN8Ru_D6w-94GmjAmdgUOBz5y2W_YV5VNI81y3G27q/s320/CAM02298.jpg)
Продукти:
500 гр. Кори на Сач
4 яйца
1/2 кофичка кисело мляко
450 гр. сирене
1 к.л. хлебна сода
1 ч.ч. олио
50 гр. масло за отгоре
за заливка:
1 ч.ч. газирана вода
2 яйца
Начин на приготвяне:
Разстиламе корите на равна повърхност и започвам да разбивам яйцата, като внимателно добавяме продуктите, които съм описала. След всеки продукт разбърквайте добре, за да се получи добра смес. Фурната трябва да е предварително загряла на 180 С.
Всеки лист по отделно завиваме на руло, като преди това сме сложили от плънката. Започваме да навиваме от средата и така докато изпълним тавата.
След като приключим с навиването на баницата, правим заливката, Заливаме още неизпечената баница и разпределяме маслото по нея.
Толкова е лесно, а по вкус е изцяло като домашна баница.
Можем вече да печем. Необходимо време за печене не по малко от 30 минути. Зависи от фурната.
Готовата баница я напръскайте вода и покрийте с памучна кърпа. След 10 минути е готова за хапване. Облизвате ли се вече? Така и трябва, няма как да устоиш истинско предизвикателство, дано не сте на диета.
Ето я моята баница, като цвете е цъфнала, а маслото ухае, апетитно е!
Желая Ви добър апетит и да знаете каквото и да правите, правете го с много любов!
А ето и снимка на самите кори, нямат грешка!
Няма коментари:
Публикуване на коментар