Когато видите продуктите ще разберете защо са царски тия сарми. Нищо общо нямат с тия с каймата, може би само това, че се завиват в зелев лист. Тези Царски Сарми са много специални защото ги правя за празници. Тъкмо сега периода е такъв Коледа, Нова година, именни дни. Моята майка ги приготвяше само за Коледа, защото преди това на предните дни се колеше прасе. От него тя отделяше крехко месо от коремната област тъкмо за тия сарми. Тогава като деца не се интересувахме какво се прави на Коледа, ние си чакахме подаръците от дядо Мраз :), а сега дядо Коледа. Хм, какво нещо е живота! Но сега, ми се иска да продължа с рецептата, а друг път може би ще ви разкажа и друго. :)
Рецептата ще видите Тук!
Рецептата ще видите Тук!
Няма коментари:
Публикуване на коментар