![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9M-7yaILzJ7b4R2gPS7uXLKJzbVieUCinelxu7UKPfxsfUuD7cQ8tHGhvtoMH7CdC8bQRTK7ld_Dq7zXsNP0v4n1WRG1LkR1h3vFf7ACVbbxJ4_MGQ7K8dyb5yyUVkGZD9tRgWtFFoAg_/s320/CAM01340.jpg)
1,5 кг. пресни картофи
2 яйца
сол
чубрица
1 глава лук
брашно
олио
Начин на приготвяне:
Измийте картофите и ги сложете да се сварят. След като са готови -избелете ги.
След това ги намачкайте, да станат като кайма. Накълцайте лука и го добавете към картофите. После посолете, добавете чубрицата и яйцата. Хубаво омесете.
Оформете кюфтетата, оваляйте в брашно.
Загрейте олиото и тогава започнете да пържите. Обърнете от двете страни.
Когато са готови вадете върху кухненска хартия, за да попиете излишната мазнина.
Вие решавате как ще ги предложите с гарнитура от пресни зеленчуци или чеснов сос.
Важното е да Ви е вкусно.
Добър апетит!
Няма коментари:
Публикуване на коментар