![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEis8PBqEPvrrEga-kcgu3XlLThFN6ysA6_OHY_nkSJ-9rP2rMJg6n4bp_SLndK9G_YF5gTc_ZSKyzvcSucAIPaWoM2wz6f4PwSEYADZiyrOVljVh-C3cdg_ja3E1sLtPWh9qtCS8eOk4ipV/s1600/CAM00539.jpg)
1 буркан домати
1 буркан чушки
1 буркан патладжан
1- 2 скилидки чесън
сол на вкус
магданоз
олио да покрие дъното на
тигана
Начин на приготвяне:
В дълбок тиган запържвам доматите да се изпари малко от сока им, след то се добавят чушките и патладжана. Всичко е ситно накълцано. Пържи се докато се сгъсти- да оставя следа самата дървена лъжица с която бъркаме. След като изстине се добавя счукания чесън и се поръсва с магданоз. Това ястие е подходящо за гарнитури, а може и като салата за спиртно питие.
Няма коментари:
Публикуване на коментар