събота, 30 май 2015 г.

НА ПОЧИВКА С ДЕЦА

Ако трябва пак да избера почивка за лятото, няма да ми бъде трудно, защото бих избрала Цезар Палас. Била съм там, знам с каква база разполагат.

Хотел "Цезар Палас" се намира между Слънчев бряг и  Елените. Разположен е в подножието на Стара планина, на самия плаж Робинзон. Невероятното съчетание между море и планина и стилния интериор го прави уникално място за почивка и отдих на хора от всякаква възраст и националност. Хотелът разполага с 25 просторни двойни стаи, 35 апартамента с една спалня, 20 апартамента с две спални и 9 студия. От всички апартаменти и стаи има перфектна гледка към целия Несебърски залив. Затвореният тип на комплекс „Цезар Палас“ го прави изключително удобен за семейства с деца. Изграден е кът за деца.
Точно до басейна има бар с различни напитки. Басейна много хубаво е замислен едната част е по- плитка за деца, а другата е по-дълбока за възрастни.


Кухнята им разполага с много и различни храни, винаги прясно приготвена.


Хотелът е с много интеерсна архитектура.


Стаите са напълно обзаведени, останах очарована от подредбата.Заслужава си почивката! Има и много глезотийки за да се отпуснете напълно и да се насладите на лятната почивка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар